domingo, 29 de enero de 2012




Entrada breu a Argentina, Ushuaia, per seguir al costat dels Andes, transformats ara en Cordillera Darwin ( la costa Brava vora els Alps,per entendre’ns ) Arbres grossos i alts com gegants perduts amb noms estranys com Coigüe, Ñirre i Lenga al costat de platges amansides per badies, illes i algues. Resseguim a peu la Badia Lapataia , el riu Ovando, el riu Pipo i el Lago Roca amb un dinar breu amb el Cesc i la Raquel , dos joves de Caldes que fa nou mesos que van amb la seva moto (http://rumbalest.com/). Tot gràcies al colectivo que ens ha aconseguit el Teodoro.

Una bióloga argentina del hostel ja ens ha explicat que una contribució de la civilització a la incultura autóctona va ser la introducció de conills, castors i guineus platejades, creant un bon merder en la fauna fueguina. Nosaltres només veiem conills: molts.

6 comentarios:

  1. Vinga parella!! A seguir la ruta i a gaudir del viatge!!!
    Cesc i Raquel

    ResponderEliminar
  2. Hola Veins Escolars, quin viatje mes bonic que esteu fent, perduts en la fi del món.
    Gauduiu a full tot el que us envolta, es tant magic com vosaltres visquen l'experiencia.
    Una fortissima abraçada i força, dels Morrals.

    Rusky i Elena !!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Rusky, Elena, morrals..
      Vam pensar en vosaltres moltes vegades, quan bufavem fent una costa, quan vam anar al mirador de les Torres del Payne, quan vam pujar als peus del glaciar Martial.. pura enveja, no màs. Us escriurem

      Eliminar
  3. Henryyyyy!!!! I chanchitos, que m'heu vist? Aix,que bé que us ho esteu passant! Un petó i una forta abraçada pels 2!!! Clara

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clareta, què bé!!!

      Saps què fan aquesta gent amb els chanchitos? Els fan mala feina: els pernils a llesques grosses i apa! asado!!! Aquí ho asan tot (i molt).

      Un besote ben gros (i records a totes)

      Enriqueta

      Eliminar
  4. Hola parella.Abui e mirat l'es fotos mol guais
    Esteu en bon ritme.Us ha tucat fret que aneu mol tapats.Patons

    ResponderEliminar